standard post format icon

Feedburner Problem

I am having problems with my feedburner feeds and I don’t know how to troubleshoot it. When I open my feeds, it says

FeedBurner could not deliver this feed to you because of the specific problem listed below:
Feed Address: http://feeds2.feedburner.com/amorfrancis
HTTP Error (Code) and Message: (404) Feed not found error: FeedBurner cannot locate this feed URI.

I already went to Troubleshootize but couldn’t find exact resolution. I also tried FeedMedic but it says

No FeedMedic notices exist for this feed. Apparently, it’s been quite healthy. Well done on your part!

Was it a problem on my part or was it Feedburner’s error?

Any help would be highly appreciated.

23 thoughts on “Feedburner Problem

  1. Thanks to all your comments. I am still having the same problem, wala pa rin akong nakikitang solution, lahat na halos nasubukan ko na. I’m clueless na so pababayaan ko na lang muna siguro.

  2. log in to your feed burner account and delete the current “amorfrancis” account totally. then burn a new feed again with the same “amorfrancis” name.. that’s it.. by this time your problem should be solved. If still persisting, Just change your feed settings “publish last 3 articles”, some number which is equal to or less than 3 posts.. Because sometimes you may have problem with one of your posts in your blog, so bring down the number of posts in feed burner settings and see..

    deleting and recreating the feed won’t effect your “http://feeds2.feedburner.com/amorfrancis” (or) “http://feeds.feedburner.com/amorfrancis”

  3. there you are.. 🙂 glad to know that you resolved the problem. Actually i thought of not posting the solution here as it is a very old post and i thought by this time your feed is ok.. then i tested your feed URL and it is still showing the error.. So, i answered here.. any way, good to know that now your feed is alive again.. i tested too.. 🙂 have a gr8 day..